ditchon.se

Organic Beauty Blog

2010-10-18

Ansiktszonterapi

I helgen har jag gått första delen i den mycket intressanta behandlingformen, ansiktszonterapi. Målet är att läsa vidare till kosmetisk ansiktszonterapeut, face lift massage och japansk lifting.
Ansiktszonterapi har rötter ur den orientaliska medicinen med inslag av zonterapi, akupunktur, reflexologi och massage. Genom stimulering av olika punkter och zoner kan terapeuten balansera fysiska och emotionella obalanser. Förutom dessa fördelar är det även en väldigt skön och avslappnande behandlingsform där även huden påverkas possitivt genom ökad cirkulation och utrensning av slaggprodukter.



Behandlingen utförs i 7 olika faser där syftet är att stärka kroppen och skapa inre balans vilket aktiverar kroppens självläkning. En behandling i ansiktszonterapi är mycket skön och avslappnande.

2 kommentarer:

  1. Jag delar dina intressen och har nyligen gått en kurs i tibetansk face-liftmassage. Jag kan varmt rekommendera den kursen. Visst är det intressant och spännande det här med hur vi åldras och varför? Vad som fungerar och vad som inte gör det? Jag tror vi står på tröskeln till att ta hand om oss själva på ett helt nytt sätt och använda oss av och lita på kroppens egen förmåga.
    Vi kan påverka mycket mer än vi tror men då behöver vi öppna våra sinnen och hjärtan ännu mer.

    SvaraRadera
  2. Håller fullständigt med. Tack för ditt inlägg!

    SvaraRadera